szkolenia

GW-11 Woda w zakładzie przemysłu spożywczego. Co zrobić aby mniej wydać na wodę jak dotychczas.

gfw1

 

 

 

 

Szanowni Państwo,

Woda jest podstawowym czynnikiem procesowym i nośnikiem energii w przemyśle spożywczym. dlatego też chcielibyśmy Państwa serdecznie zaprosić na jednodniowe szkolenie dedykowane właśnie tej tematyce.

DATA ROZPOCZĘCIA SZKOLENIA:

21.06.2018r.

8.45 Rejestracja uczestników

9.00 Rozpoczęcie szkolenia

16.30 Zakończenie szkolenia

PRZYKŁAD OMAWIANYCH  ZAGANIEŃ:

 

  • Nowe Prawo Wodne jak mniej stracić na opłatach za wodę.
  • Woda pitna i technologiczna w zakładzie spożywczym – wymagania i technologie uzdatniania.
  • Woda do kotłów wodnych i parowych – wymagania i technologie uzdatniania
  • Woda na potrzeby chłodnictwa – wymagania i technologie uzdatniania
  • Brak uzdatniania wody, przyczyną osadów kamienia wodnego i korozji.
  •  Oraz wiele innych

PROWADZĄCY SZKOLENIE:
Wieloletni praktycy i eksperci związani od lat z tematyką wody w przemyśle. Autorzy  i współautorzy patentów, a także wielu publikacji umieszczanych w branżowych czasopismach naukowo-technicznych.

SZCZEGÓŁOWY PROGRAM ORAZ KARTA ZGŁOSZENIA W ZAŁĄCZNIKU!