E-264 Zapewnienie i kontrola jakości pożywek mikrobiologicznych
Szkolenie przeznaczone jest dla pracowników laboratoriów mikrobiologicznych, pracujących z pożywkami i przygotowujących pożywki dla celów mikrobiologii.
-
Odczyty i interpretacja wyników
-
Analiza zawartości certyfikatów jakości producenta dla ocenianych pożywek i porównanie z otrzymanymi wynikami oceny własnej
-
Dokumentowanie wyników oceny w laboratorium
Harmonogram: 05.05.2022, godz. 10:00 – 12:00
Prowadzący: Tomasz Szprycha absolwent Wydziału Biologii i Ochrony Środowiska Uniwersytetu Śląskiego, doktor nauk biologicznych. Od 2004 r. kierownik techniczny w obszarze badań mikrobiologicznych próbek wody i ścieków. Od 2008 r. audytor wewnętrzny systemu zarządzania w Laboratorium wg ISO/IEC 17025.
Regulamin webinarów, Instrukcja do platform wideokonferencyjnych z których korzysta GFW dostępna TUTAJ (w Dokumentach do pobrania na dole strony)